2009. január 15., csütörtök

Ufók a láthatáron

Van néhány kész hímzésem, aminek még végleges formát kell adnom. Fölösleges a szekrénynek hímezni. (bár tudom, többen vagyunk így ezzel) Megtetszik egy minta, ki kell hímeznem, de még fogalmam sincs, mi készül belőle.


Ilyen, ez az LHN minta is. A hímzését még karácsony előtt elkezdtem, idén fejeztem be. A legjobban áll, mert már folyamatban van a lógókává válása.

Van egy MS macsekom, szintén lógóka lesz, de pufi formában (mint egy pici párna). Szintén jól áll, mert már kiszabtam hozzá a hátlapnak való anyagot.

Lanarte rózsás minta (csak azért vettem meg, mert féláron adták egy megszűnő üzletben, egyébként nem ugrom a rózsás képekért). Fogalmam sincs, mi legyen belőle...pedig tetszik :)

Csingilingi nagyobbik lánykámnak. Eredetileg ő lett volna nálunk a fogtündéres dobozka tetején, de kiderült, hogy ahhoz túl méretes lett a kész hímzés. Egy nagyobb, kincstartó doboz tetjének el tudom képzelni.
Itt vannak ezek a tengeres minták. Valami gyerekszobai tárolót képzeltem el belőlük. A zsebekre varrnám rá őket, persze lehet, hogy valami más valósul meg.


Idén kezdett és befejzett pici RP minta. Tippem sincs :)

2 megjegyzés:

King.art írta...

Szépek! Akármi is lesz belőlük, a Te kezedben kinccsé válnak!

EL RINCON DE CHELO írta...

Preciosos todos tus bordados!!! son muy bonitos, la campanilla me encanta!! es mi personaje de Disney
favorito, besos

Chelo