2009. április 22., szerda

Hétvégi tobzódás, avagy szuper foltos szombat

Az egész azzal kezdődött, hogy a múlt hónapban összeszedtük a bátorságunkat Kingával és jelentkeztünk a Kecskeméti Napraforgó Foltvarrókörbe. Már több hónapja kerülgettem őket, voltam a nyílt napjukon, vagy csak úgy besunnyogtam amikor anyagvásárlási lehetőség is volt. Meg persze noszogattam a barátosnémat, hogy menjünk már :)


Anikót, a csoport vezetőjét már másfél éve ismerem, amikor jó pár fogást megmutatott, (aminek azóta is nagy hasznát veszem) és ezzel elindultam egy új úton. Az oszott hímzők, aidák, hímzővásznak kicsit háttérbe szorultak egy időre.


Ilyen előzmények után természetes volt, hogy ott a helyünk a régiós találkozón :) Csak úgy repkedtünk egyik helyről a másikra (ez főleg az árusokra vonatkozik :)), nézegettük a szebbnél szebb munkákat, volt idő egy új hajtogatós technikát is tanulni. Megnéztük az előző délután nyílt kiállítást, ahová az utolsó pillanatban nagy lelki vívódás után beneveztem az Orsinak készült falvédőmet. Úgy voltam vele, hogy eddig sokmindenről csak azért maradtam le, mert úgy érzem nem vagyok elég jó, vagy az nem elég jó, amit készítek. Nem azt mondom, hogy hú de megnőtt az önbizalmam, de egy kis lökést kaptam a továbbiakhoz. Jaa, csak a lényeget nem írom. :)Legnagyobb meglepetésemre első lett a "Gyerekszoba és a patchwork" kategóriában. Remegett a lábam, amikor átvettem az emléklapot és az ajándék könyvet. De olyan jó érzés volt :)
Képeket itt láthattok a régiós találkozóról, a kiállításon bemutatott munkákról pedig itt.

Ezt a szépséges foltos könyvet kaptam. A madárka zsákbamacska nyereményem, a cicus pedig a tombolán vándorolt hozzám.

5 megjegyzés:

zdora írta...

Gratulálok, ez nagyszerű!:) Gyönyörű a falvédő, jól választott a zsűri! :)

Phan írta...

Gratulálok az első helyezéshez!
Csodás a falvédőd! :)))

Elizaniko írta...

Nagyon örülök a sikerednek. Szerintem megérdemled, ügyes vagy !
Bízzál jobban magadban !!!

F.Gina írta...

Nagyon helyes a falvédőd, gratulálok ! És köszönöm az érdeklődést, mint látod, előkerültem :))

Pillle írta...

Köszönöm!
Gina, örülök, hogy megvagy :)
Anikó, igyekezni fogok. :)